Hvor skal du vinterlagre din sykkel i vinter?

Nå er det dessverre snart tid for å begynne å tenke på å få service på motorsykkelen før den settes til vinterlagring.
Men hvor skal den stå?

Vår samarbeidspartner Bikeport har flere muligheter til vinterlagring for din motorsykkel, men den ene er mye bedre enn den andre.
Bikeport har ett stort lager på Rudskogen hvor det er mulig å få din sykkel lagret, satt bort for vinteren med mulighet for litt service og nye dekk før sesongen begynner igjen.

Men hvorfor ikke sende den til varmere strøk? Bikeport har stor lager i Cartagena Spania hvor du kan sende din sykkel ned, la den stå der hele vintere og du kan komme og kjøre litt når du vil. Og mer Ryanair fra Sandefjord er ikke dette store kostnaden med fly ned heller. Vi i Bikelife Norge har dessverre ikke noe avtaler på fly reiser…. Enda….

Bikeport sitt lager i Cartagena ligger rett ved Cartagena Racing Circuit. Men det er ikke dermed sagt du MÅ kjøre bane, men det finnes mange muligheter for dette også i regi av Bikeport som dere kan være med på. Her kan du fly inn til Alicante, komme deg til Cartagena og plukke opp din sykkel der. Sykkel sendes ned i frakt kasse, så kjøreutstyr kan følge sykkelen og du trenger ikke tenke på dette ved reise.
Bikeport kan tilby lett service, og dekk etc på deres motorsykkel etter avtale. (kontakt gjerne på mail)

Hadde det ikke vært deilig å dra til varmere strøk denne vintere? Min og Thomas sin sykkel er i alle fall satt på liste at vi skal ha sykler ned. Kommer til å dra ned langhelger, helligdager etc denne vinteren for å få litt sol på kroppen og sånn at denne vinteren ikke blir så utholdelig lang.

Kontakt Liz fra Bikeport.no om dette er noe du vil være med på. Mulig vi setter opp litt felleskjøring der nede i vinter, og vi kommer til å legge ut når vi reiser.

https://bikeport.no/blog/transport-booking/