Demodag Yamaha Oslo/Vinterbro

Pressemelding:

«Hei, Vi ønsker å informere deg om en kommende begivenhet som kan være av interesse for motorsykkelentusiaster. Yamaha Oslo / Vinterbro inviterer til en demodag der du vil ha muligheten til å teste kjøringen av noen av de mest populære Yamaha-motorsykkelmodellene.

Dette arrangementet vil finne sted fra 10. til 12. august. I tillegg til testkjøringen av Yamaha-motorsyklene, vil Yamaha Oslo også kjøre en kampanje for august, med spesielle priser på to av deres modeller: Mt09 og Yamaha T7 World Raid. Dette kan være en god anledning til å anskaffe seg en motorsykkel til en fordelaktig pris.

12 august kommer En spesiell gjest, Dag Steinar Sundby, kjent som en erfaren MotoGP-kommentator, vil være til stede under arrangementet. Han vil dele innsikt i livet som kommentator og presentere tilbud gjennom Sundby Racing. Dette gir deg en mulighet til å lære fra en ekspert innenfor feltet.

I tillegg vil Viggo fra Ruco presentere en av Brad Binders imponerende MotoGP-dresser.

Dette gir deg en unik sjanse til å se en profesjonell MotoGP-dress på nært hold. I tillegg til alt dette vil butikken være som alltid full av gode tilbud. Dette gir deg sjansen til å utforske et bredt utvalg av motorsykkelrelaterte produkter og tilbehør til reduserte priser.

Arrangementet er en flott anledning til å utforske Yamaha-motorsykler, lære fra eksperter, få en dypere forståelse av motorsykkelverdenen og dra nytte av gode tilbud i butikken.

Vi håper du finner dette arrangementet interessant og nyttig for din motorsykkelinteresse. Med vennlig hilsen, [Yamaha Oslo / Vinterbro]»