Invitert til Ducati-fabrikken.

Pecco Bagnaia – ligger an til å vinne MotoGP 2022

I år som i fjor er vi invitert til Ducati fabrikken under vårt besøk til mathovedstaden i Italia, nemlig Bologna. I fjor var vi invitert på en runde i produksjonslokalene og fikk en omvisning. Men i år fikk vi en mail fra Presidenten i Ducati Klubben DOC Arctic 71’N, at vi er invitert til MotoGP- event på fabrikken. Dette er et event hvor medlemmer av Ducati owners club kan komme og se finaleløpet sammen. Og det er vel ikke noe bedre sted å se dette da? Jo, Valencia hadde fristet mer, men dette gikk ikke denne gangen. For vi drar rett til Malaga etter et besøk på verdens største motorsykkelmesse som ligger i Milano. Eicma som den så fint heter.

Denne helgen er det nemlig finale i MotoGP hvor Ducati har en stor ledelse og kan bli verdensmester i år. Om alt går den rette veien. Og vi kan jo håpe det. Men det finnes fortsatt mulighet for at Yamaha kan ta denne seieren i år igjen.

Det vil bli stor stemning i Bologna denne helgen. Og om de skulle vinne, så tør jeg ikke gjette hvor mye dette vil ta av. Og vi håper vi får mulighet til å dra med oss kamera denne gangen.

Samtidig som vi er på fabrikken får vi tilgang til Ducati museet og div gøy i området.

Så da er det bare å krysse fingrene for at det blir Ducati som går av med seieren i MotoGP dette året.

Og stor takk til DOC Arctic 71′ som fikk oss med og inn på dette. Dette blir gøy.

Godiamoci qualche giorno di vino e speriamo che Ducati ce la faccia