Langtidstest: Held Phantom II

Jeg husker ikke akkurat hvor lenge det er siden jeg fikk tak i disse. Men det er noen år siden, for å si det sånn.

Nå har jeg jo en litt latterlig stor samling av hansker, så disse har fått pause innimellom.

Og er man litt jålete, så velger man hansker etter sykkeltype. På en motard, f.eks, så mååå man jo kjøre crosshansker eller lignende korte tynne. Nevnte jeg jålete? De er uansett som å ta på seg akkurat innkjørte hansker etter alle år, og maaange mil.

Disse er de jeg føler meg absolutt sikrest med. Og de sitter som støpt, med sine strammemuligheter. Det som hviler på styret føles som … tja, kenguruskinn. Som det er mye av her. Full kontakt. Tynt i håndflata. Et must for meg. De er også pakket med alt annet digg, som titan, kevlar, støtdempende materiale, og … og … the list goes on. Det er såpass at jeg her ikke orker legge inn en fullstendig teknisk beskrivelse. Eller, OK, litt da:

• Slitesterkt kenguruskinn

• “Colourfast” & svette-avvisende

• Uforet

• Pre-formet.

• Spesiell sømløs løsning som sørger for en perfekt følelse

• Løsninger for perfekt tilpassing

• Gummivisker på den ene fingeren, for å dra av regndråper fra visiret

• Perforert på de riktige stedene

• Titan knokebeskyttere

• Glassfiber/stingray

• SUPERFABRIC®-forsterkning på fingrene & kanten av hånd

• SUPROTECT® støtabsorberende spesiell skum på baksiden av hånden & tommel

• Aramid-fiber (Kevlar) beskyttelse på baksiden av hånden

Anyhow.

Så terningkast denne gangen må bli:

5/6 (Jeg vet ikke hva jeg skal trekke, men vi kan da ikke la det gå inflasjon i seksere her heller?)