Meet & greet Gaustatoppen Sportell

Skal vi Kickstarte MC sesongen i mai???
Vi ble invitert til å ha ett lite meet and greet, så 5-7 mai kickstarter vi med Biker Weekend på Gaustatoppen Sportell i Rjukan. Her setter vi opp en kul mc-rute hvor vi kan kjøre felles på lørdag, eller om noen heller vil kjøre alene.

Vi møtes på fredag i baren på Hotellet (Sportellet?) og tar det videre derifra. Med litt mingling, og hilse på hverandre før vi kjører en fellestur på lørdagen. Her blir det ikke styggkjøring og høye hastigheter. Så her kan alle være med. Rute settes opp på forhånd, så om noen ikke vil kjøre sammen kan vi møtes forskjellige steder. Evnt. om vi venter her og der på de som evnt. kommer litt etter. Er ingen skam å ikke være raskest og råest på våre turer. Her er det felles hygge som er viktig.

Gaustatoppen Sportell er en av våre siste hotell inn som Bikelife/NMCU-hotell. Og tilbyr et hotell for aktive personer, motorsyklister mm. Her er det mulig å tørke klær for de som skulle trenge dette om været ikke er med oss denne helgen. Men vi satser selvfølgelig på strålende sol. Her gjelder medlemsrabatter for dere som er medlem i Bikelife/NMCU

Vi kjører ikke noe felles påmelding her:
Booking: [email protected]

FB Event:

https://fb.me/e/129Qiypjc