Motocross: Rapporter fra Horgmo, Selebø og Hughes etter helgens internasjonale runder

Arkivbilde

Sakset fra NMF:

Løpsrapport fra Villars Sous Ecot

Runde 7 VM MX1 og MX2
Runde 4 VM WMX

MX 2 
Kevin Horgmo
Heat 1: 6. plass
Heat 2: 9. plass
Totalt i helgen: 8. plass

Totalt VM: 8. plass

– Jeg sleit veldig med banen på lørdagen og kjente meg ikke komfortabel i det hele tatt. Jeg fikk snudd det på søndagen og to holeshot i det første heatet og kjøreinga kjennes bra. Jeg manglet litt toppfart, og det var litt uvant å være helet i topp. I det andre heatet så bomma jeg på starten og fikk tekniske feil så jeg ble nødt til å gå i depo. Jeg klarte å kjøre meg opp til 9. plass fra siste plass så jeg er veldig fornøyd med kjøringa. Neste runde er i Kegums i Latvia, en abne der jeg har prestert godt tidligere så jeg gleder meg, sier Kevin.

WMX
Mathea Selebø
Martine Hughes
Heat 1: Hughes 10. plass og Selebø 18. plass
Heat 2: Selebø 10. plass og Hughes dnf
Totalt i helgen: Selebø 13 plass og Hughes 14. plass

Totalt VM: Selebø 13. plass og Hughes 16. plass

– Skikkelig dårlig kjøring på lørdag. Det var en vanskelig bane og jeg kjente meg usikker. Jeg fikk snudd det på søndag og er kjempefornøyd med at jeg klarte å kjøre meg opp gjennom hele heatet, sier Selebø.

– Jeg kjørte sakte på lørdagen med mye armpump. Jeg er det ikke så fornøyd, men det var og med en 10. plass. På søndagen var det mer trøkk i kjøringen og jeg kjørte meg opp til en 5. plass men kræsjet i en annen utøver i et hopp. Sykkelen ble helt ødelagt så jeg klarte ikke å kjøre videre, sier Hughes.