NÅ ER JEG LEI KULDE!!!!

Panigalen står her i stuen sammen med en MV Agusta, ferdig servet og i grunnen klar for ny sesong. Hondaen jeg skal bruke noen mil på førsten av sesongen er også egentlig klar bare jeg får lakkert ferdig ett par paneler og klappet disse på igjen. Men hvem har vel hast? Ser ikke ut til at kulden har tenkt å gi seg enda.

Her om dagen var det faktisk 30 kuldegrader her i Oslo. Joda, det er kaldere mange steder i landet. Og det må de som lever der finne seg i, og vi som bor her og ikke så vandt med så kalde dager slite med det vi gjør.

Jeg sier hvert år: nå skal jeg tilbringe vinteren i Spania, nå skal jeg kjøpe Vintersykkel. Men gjør jo ingen av dela, bare klager her hjemme på berget.

Nå håper jeg at så lenge vi har fått en sånn skikkelig hard vinter egentlig over hele landet med mengder av snø (kan ikke huske sist det var så mye snø her i Østfold) – “Viken ble oppløst ved nyttår, og vi er endelig Østfold igjen” – at vi denne sommeren får en sinnsykt råååååå sommer med masse gode kjøredager uten at vi trenger å bekymre oss for om vi skal ta med regntøy eller må ha på ull under for å ikke fryse oss ihjel.

Sesongen 23 ble ikke den beste for meg da det skjedde mye, samt hadde litt trøbbel med min Ducati. Som jeg håper nå er løst. Og håper at dette året byr på mil på mil med gode veier og møte alle folka igjen. Legger uansett planer om å få kjørt mye. Så da er spørsmålet om det blir i Norge med godt vær eller om vi må setta nesa sørover for å finne ett vær som er bra nok til å kose seg i…..

Vi sees brått langs veien igjen….