Når man har så lyst på en ny Kawasaki ZX-10R at man raner en bank, men samtidig er ekstremt PR-kåt og direkte kappa..

Joa, vi skjønner. Man har som regel veldig lyst på en ny motorsykkel. Men denne luringen her hadde kanskje litt over snittet lyst på en spellrandes ny Kawasaki ZX-10R. Så hva gjør man da? Raner en bank selvfølgelig!

23-årige Nguyen Van Nam tok på den syvende dag av dette året på seg munnbind, noe som jo matcher dagens motebilde uansett, fant frem en pistol, og trasket inn i en bank i Hai Phong city, Vietnam. Utbyttet var riktig så fett; Dong (huhu!) tilsvarende 1.350.000 norske kroner.

Hva gjør man deretter om man er en mestertyv med en god plan? Spesielt om man allerede er en kjent figur innen SoMe, og tidligere har blitt like kjent for å totalvrake landets første …. nettopp, ZX-10R?

Joda. Dagen derpå stikker man innom en Kawasaki-forhandler og casher ut en slik en! Noe som jo ikke bør vekke mistanke om man er 23 år gammel. Og er man i besittelse av en like brilliant forbryterhjerne som denne mestertyven, stiller man selvfølgelig opp på alt av foto-sessions ved overlevering og slikt.

Ranet ble gjennomført 7. januar, bildene fra bankens overvåkningskamera samt de fra blomstersermonien hadde spredd seg på nettet, folk kjente kisen enkelt igjen, og to dager etter kunne politiet pågripe den unge lovende ved motorsykkelen med pistolen på seg uten særlig drama.

Gratulerer! Detta KAN du!