Norgeslansering på nye Honda NT1100

Nye Honda NT1100 er en nyhet for året som vi var så heldig å få se på når vi var på Eicma messen i Italia, og nå endelig var det lansering rundt hos Norske Honda forhandlere.
Vi tok turen til Alf Graarud Motor i Sarpsborg der det var nesten stin brakke med folk pga lansering av denne nyheten samt ett foredrag av Doreen Lampe.

Litt grov info på denne sykkelen:
Motor samt ramme bygger på den velprøvde Africa Twin, og du får denne med samme DTC kassen du finner på Africa Twin.
Men dette er en tur sykkel for de som ikke vil for mye ut på grus men heller kose seg på asfalter landevei.

Integrerte feste for kofferter som knapt synes når du har tatt de av, mye av samme elektronikk du finner på Africa Twin 1100.
Det som skiller disse to syklene er ett lavere chassis samt bredkåpe med stort kåpeglass og “winglets” som fører luften bort fra fører for en mer behagelig kjøreopplevelse.
Når motoren kommer nærmere bakken pga lavere chassis får du også ett lavere tyngdepunkt, noe som gjør at sykkelen føles lettere trass at den har litt vekt å bære på.

Her snakker vi en snill milsluker som ikke har for høyt forbruk, men heller ikke den raskeste i gata. Her kan det forventes koseturer både med og uten passasjer. Om med gode muligheter for å pakke den enkelt opp og bare dra på tur.

Er du på jakt etter den sånn type sykkel anbefaler vi å ta turen til din Honda forhandler får tidlig bestilling. Disse går fort.

Sykkelen finnes i tre forskjellige farger:
Sort (som den vi så nede hos Alf Graarud Motor) Hvit og grå. Så her er det bare å velge.

75kw/100,5hk og 104Nm
238kg våt vekt.
20,4 liters bensintank, og ett forbruk på 0,5l på mila, så kommer du ganske langt før du må ta deg en pause.

Kontakt di forhandler for mer info om du vil ha deg en av disse til 22-sesongen.