Pressemelding

Alt klart for Straand Treffet 2022

Velkommen for å prøve ny MC
Mer enn 60 sykler, 15 forhandlere og importører stiller ut modeller for prøvekjøring

30. august 2022 – Alt er nå klart for Straand Treffet 2022. Mer enn 60 motorsykler, 15 forhandlere og importører stiller ut sine nye modeller for prøvekjøring helgen 16. – 18. september. Det er 5. gang Straand Treffet gjennomføres med fokus på et faglig program med foredrag fredag kveld, prøvekjøring og prisutdelinger på lørdag og søndag.

Det er forventet mellom 1.500 og 2.000 motorsyklister innom i løpet av Straand Treffet helgen i år.
– I år vil vi også ha et faglig program med fokus på førerutvikling som viktigste tema. Det er naturlig når vi vet at arbeidet med å nå målene i Nullvisjon står så sentral hos alle de viktige motorsykkelorganisasjonene, hos Statens Vegvesen og hos Politiet, sier Trond Olsen som er treffsjef for Straand Treffet. Utstillingsområdet er utvidet i år for å få ytterligere plass til utstillere.

– Straand Treffet ble første gang gjennomført i 2018 og har siden utviklet seg til å bli landets største MC-arrangement med fokus på å vise frem nye moderne MC-modeller. I år ser det ut til at vi får besøk av mer enn 15 forhandlere og importører. Disse har med over 60 motorsykler som det er mulig å prøve gjennom helgen, sier Trond Olsen. Fredag starter vi kl. 17.00 med sosialt, deretter faglig foredrag frem til 20.00 før middag. Så blir det prøvekjøring og faglige innlegg på treff-plassen utenfor hotellet på lørdag og søndag. Videre blir det lagt opp til Hubriding.no kjøring i løpet av helgen. Både samlet og individuelt for MC-entusiaster som besøker treffet.

– En rekke aktører vil også komme med sine busser og lastebiler. Blant annet har KTM, Harley Davidson og BMW varslet at de kommer med sine merketrailere, sier Trond Olsen. I henhold til vår oversikt ser det pr. dato ut at disse merkene vil bli representert på årets Straand Treff. Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Suzuki, Triumph, Indian, Royal Enfield og Yamaha.

– Vi gleder oss til årets Straand-Treff. Gjester som trenger overnatting kan bo på hotell, på hytter, i leiligheter, bli kjent rom sammen med andre eller i telt på området nedenfor hotellet. Når det blir fullt hos oss er det en rekke overnattingsmuligheter ikke langt fra Vrådal som vi kan anbefale, så her er det bare å ta kontakt, sier Lars Arne Straand, adm. direktør på Straand Hotel.

For ytterligere informasjon:
Trond Olsen, treffsjef, Straand Treffet 2022, mobil 906 60 292, e-post: straandtreffet@straand.no 

Lars Arne Straand, adm. direktør, Straand Hotel, telefon 916 76 934, epost: lars.arne@straand.no


Fotos:
Foto av Trond Olsen, treffsjef for Straand Treffet og Lars Arne Straand, adm. direktør for Straand Hotel i Vrådal i Telemark.

Kort om:
Straand-treffet ble gjennomført første gang i 2018 og dette er det 5 arrangementet i rekken. Fokus er en faglig konferanse om gode kjøreteknikker på motorsykkel, samt utprøving av nye og moderne modeller med gode sikkerhetssystemer i motorsyklene. Gjennom det er det et mål å bidra til å fornye MC-parken med miljøvennlige og trygge motorsykler. Arrangementet går av stabelen på Straand Hotel i Vrådal i Vestfold og Telemark årlig, den 3. helgen i september. Straand Treffet drives med frivillige krefter og er et samarbeid mellom importører, forhandlere, førerutviklingsmiljøene i Norge, MC-organisasjoner og MC-mediene i Norge.

Fakta boks om Straand Hotel

Straand Hotel, som ligger ved innsjøen Nisser i Vrådal i Kviteseid kommune, ble startet som en skysstasjon i 1864. I dag er det femte generasjon Katrine og Lars Arne Straand som ønsker gjestene velkommen. Med historiske røtter med hest og kjerre i sentrum har strategisk satsning på moderne jernhester (MC) bidratt til nye muligheter. Vårt nye konsept www.hubriding.no, hvor du kan nyte nye og spennende kjøreruter på MC, classic car eller sykkel hver eneste dag blitt en suksess. Straand Hotel er ett fullservice hotell med 125 rom i et nydelig kulturlandskap i Vrådal godt egnet som utgangspunkt for rundreiser og gode kjøreopplevelser. Med Vrådal Booking og leiligheter tilbyr vi mange gode overnattingstilbud. I Vrådal er det flotte vandremuligheter, golfbane på en øy og gode skimuligheter om vinteren. M/S Fram som er en egen veteranbåt fra 1909 ligger ved hotellet for slusecruise på Nisser. Hotellet er et godt utgangspunkt for å oppdage vakre Telemark, et lite stykke Norge i miniatyr. I Straand gruppen inngår også Vrådal Booking som formidler hytter og leiligheter i vakre Vrådal.