Prøvekjøring av MC: CBR1000RRRRRRRRR-SP

Salvesen sin CBR 1000RRR-SP er ett smykke å se på.

Satt på Vålerbanen og nøt stillheten og sola da en svær skygge dekket for lyset og jeg fikk tredd en stropp rundt halsen og ante ingenting. Ok, nå hørs det kanskje veldig brutalt ut, men det var faktisk bare Tor Olav, som er eier av Salvesen Og Sønn som gav meg nøkkelen til sin Honda CBR 1000RRR-SP og ba meg teste den en tur. Og klart jeg gjorde.

Vi testet tidligere lik sykkel, men da standard oppsett rett fra fabrikk. Denne er optimalisert på flere måter. Samt dempere er justert mer enn bare to klikk hit og dit.

Veldig uvant å gå rett fra Panigale til denne, men etter litt kjøring finner jeg meg til rette, og tar den på litt svingete vei. Og ja, det ER en artig sykkel med bra skyv. 0-Fartsgrense går unna på null komma nix, og den svarer direkte på gassen.

Dette er en sykkel med aggressiv sittestilling, men allikevel sitter jeg ganske behagelig. Men vet ikke om denne hadde vært førstevalget Europa rundt, men var jo dum nok til å gjøre det på min Panigale, så… Mer om dette kan du lese her:

Takk for jeg fikk prøve den Tor Olav. Men for å gi en fullverdig test må jeg ta den litt lengre.