Rebels & Classics inviterer til MC-fest

Endelig kan motorsykkelentusiaster glede seg til en dag med fest og motorsykler igjen. Så hold av 12. juni. Da blir det MC-fest.

Gutta som drev The Distinguished Gentleman’a Ride i Oslo har nå startet eget motorsykkelløp der de lover mer fest og moro for alle med mc- og motorinteresse. Det nye navnet er altså Rebels & Classics Motorcycle Ride.

«Endelig kan vi tilby bransjen et sted å markedsføre seg på etter den lange ufrivillige koronapausen vi har hatt. Nå har MC-folket vært underernært for sosiale settinger lenge nok, så vi tror dette blir en kjærkommen møteplass for både bransje og publikum», sier Rebels & Classics sjef, René Zografos.

Selve MC-festen skal gå av stabelen på Bogstad gård søndag 12. juni. Der vil det bli motorsykkelstands, foodtrucks, og mye motorrelatert underholdning. Og selvfølgelig blir det adkomst av de klassiske motorsyklene fra deltakerne av Rebels & Classics Motorcycle Ride, noe som er helt spektakulært, om du ikke har sett det før. Det blir også en dedikert MC-parkering for publikum som møter opp på to hjul. For besøkende er det både gratis inngang og parkering. 

Ønsker du standplass hos oss denne dagen, så ta kontakt på: Tlf: 95937030 eller epost:

For de som er interessert i å kjøre løpet, så kan de melde seg på ved å gå inn på rebelsandclassics.com

Vi ønsker alle velkommen til MC-fest på Bogstad gård 12. juni fra kl 12 til 16:00. Vi lover en dag med mange fine folk, eksepsjonelt kule motorsykler, god mat og drikke og mye, mye annen moro.

Rebels & Classics Motorcycle ride ble startet i 2021 til inntekt for mental helse. Tre av fire som tar selvmord er menn, og vi har et ønske om at disse tallene skal gå i riktig retning. Vi skal også være et møtested for alle som er interessert i motorsykler og spesielt klassiske motorsyker. Rebels & Classics Motortcycle Ride vil arrangeres på samme dag som MC-festen på Bogstad gård og vil være en del av underholdningen på Bogstad gård. Inntektene fra løpet skal gå til mental helse. Mer info på rebelsandclassics.com

Link til arrangementet på facebook:  https://www.facebook.com/events/1366700617168374?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D
Link til påmelding:  https://www.rebelsandclassics.no/registrering/