Vil du være med Bikelife Norge på eventyrlig kjøring i Spania?

Vi var med CBP på en helt magisk MC-tur til områdene rundt Malaga november sist år, og i år har vi blitt spurt om vi vil arrangere en tur i samarbeid med CBP, Speed mc og Perez mc tours til Spania den

9 – 14 nov. Vi kan garantere en sosial og trivelig tur både på to hjul og etter kjøring hvor vi pleier å samles for mat og en støtte-pils eller to.

Det er snakke om guidet mc tur på 4 kjøredager 5 netter på hotell med base 30 km nord for Malaga.

Pris for guidet tur med motorsykkel inkludert er kr 14200 i dobbeltrom, og 1800 ekstra dersom man ønsker å innlosjeres i enkeltrom.

Områdene vi kjører byr på noen av de mest fantastiske MC-veiene som er å oppdrive, og når vi var der november 2022 hadde vi gjennomsnittlig 25-27 grader på dagtid. Syklene som man får låne er 2023 modeller av Triumph Tiger 1200 og 900, KTM 1290 Super Adventure og 890 Adventure, samt BMW GS 1250.

Turen er hovedsakelig tenkt som asfalt tur, men dersom det er ønskelig er det åpning for grus dersom man ønsker det. Dersom du ønsker å være med så tar du/dere kontakt pr epost til René Holmen [email protected] eller Thomas Winther [email protected]

Håper vi treffes på tur!