Out Abroad del 6: Alt klart nå?

Neida,så visst ikke. Men har jo god tid enda.

Timene går, og nå siste dag i Norge før man må komme seg til København og møte resten av reisefølget fra mcasien.com
Denne turen blir det 15 personer på tur + turguider etc. 13 fra Danmark, 1 fra Sverige og meg fra Norge.

Jeg har jo selvfølgelig ikke pakket ferdig, ei heller vet hvor tung min koffert blir når alt er stappet nedi. Og hvor befinner jeg meg nå? Jo på ett tog fra Oslo til Sarpsborg som tydeligvis er forsinket som vanlig? Ikke ofte jeg tar tog for tiden, men hadde planer om å ta ett tidligere tog. Men rakk selvfølgelig ikke dette. Når kroppen blir eldre er man ikke nødvendigvis en mårra-person som unødvendig gidder stå opp for tidlig ?
Men tar livet med ro. Reise skal det bli, selv om jeg trodde livet ville det annerledes .
Som dere leste forrige innlegg var det en bil som krasjet inn i meg. Rett i beinet og det gjorde vondt. Men etter en kontroll på legevakten og litt støtte bandasje dro man hjem igjen. Vondt ett par dager, men dette gir seg .

Fått vært ute og testet en del av kjøreutstyret fra Bullfighter som jeg skal bruke denne turen. Var mest spent på hjelmen, men denne virker veldig bra og er komfortabel å ha på hodet. Og dette er min første åpnings hjelm. Dette er jo en karbon hjelm, så litt støy er det i den i høyere hastighet. Men ett par billige ørepropper så var den helt magisk (som Thomas ville sagt) Valget gikk på karbon pga den lavere vekten, og ser unektelig fet ut. Kommer til å være kuleste kisen i Himalaya nå. Ikke at jeg ikke hadde vært det uansett…..

Skoene har jeg så vidt begynt å gå inn. Blir å ha på disse mange timer timer pr dag. Så viktig at disse funker. Blir og til at jeg bruker disse på hele flyreisen. Dette er pga disse er tyngre enn mine joggesko, og må spare koffert vekt da denne er Max 15kg på innlands flyet i India.
Tenkte litt tanken på å droppe å ta med meg ryggskinne, men har pr nå ikke trynet i år. Og er det en tur jeg risikerer å gå i bakken på, så vil jeg tro det er denne. Dette hadde jo vært en god historie å fortelle senere. Tryna i Himalaya liksom!!!! Hvor mange her har gjort det?
Ok, satser vel på dette ikke er like farlig som en tur på Baneviken der jeg endte med kutt i trynet og liten hjernerystelse første kvelden….

Ok, da er det meste på plass. Pass, nye bankkort, førerkort, vaksinekort, visum osv. Som dere leste i tidligere innlegg så ordnet dette med Gult vaksinekort seg også. Så da burde det meste være på plass bare jeg får plass til alt i kofferten nå da…..

Så da går reisen nå: Sarpsborg – København -Istanbul – Dehli. Litt reisenerver nå. Men dette blir gull bare jeg kommer meg til Køben, så ordner de andre resten håper jeg…,

http://www.mcasien.com