Nedtur og opptur på Arctic Circle Raceway!

Rapport fra Desirèe Sterner:

Jeg har kjørt NM i roadracing på ACR i Mo i Rana i helgen. Jeg reiste opp med to poengs ledelse, og mål om to seire! Løp 1 gikk på opptørkende forhold med regndekk, det vil si ikke helt optimalt, men sånn blir det noen ganger. Jeg tok ledelsen etter et par runder, og ledet til det gjenstod en runde, da gjorde jeg det kunststykket å tro at løpet var over. Jeg ble liggende et godt stykke bak som nummer tre, og skjønte dessverre litt for sent at løpet ikke var over, jeg hentet de inn, men var de sure 0,7 sek etter i mål. På grunn av brudd på teknisk reglement på andremann i mål fikk jeg til slutt 2. plass.

Løp 2 gikk på vått, og jeg var skikkelig gira på revansje fra løp 1. Jeg var nr. 2 inn i første sving, men tok raskt ledelsen. Jeg økte ledelsen og hadde på slutten av løpet 6 sekunder ned til 2. plassen. Satte også en solid pers under løpet, så jeg må si meg veldig fornøyd. Reiser hjem med 6 poengs ledelse med fire gjenstående løp.

Vil samtidig få takke alle på teamet mitt, dere er best!Vil også takke alle funksjonærer og ikke minst ACM, klubben her oppe, som alltid leverer – digger ACR!