Voge med ny DS525X i A2-klassen

Pressemelding:

Voge med ny DS525X i A2-klassen:
«Best of the art»-adventuremodell!

Den kinesiske MC-produsenten Loncin har slått an i det europeiske og asiatiske markedet med førsteklasses produkter gjennom merkevaren Voge. Før lanseringen av Voge, var Loncin bare kjent i de asiatiske markedene. Men nå har de lansert både lettvektere og A2-modeller for det europeiske markedet i snart 4 år.

Nå kommer en ny adventuresykkel som lyder navnet DS525X og som kan kjøres med A2-lappen. Med denne nyheten har Loncin-fabrikken strukket seg langt for å lage en “best of art”-adventuresykkelen i mellomklassen. Voge lister opp flere nyheter på DS525X, og blant disse kan nevnes:

– Nytt og moderne design.

– Mye høyere kraftytelse.
Kraften er produsert av den nye tosylindrede motoren som fabrikken kaller KEL500F. KEL500F kan skilte med et slagvolum på 494cc, bedre luftsystem og EFI-tenningssystem, og 15 % sterkere dreiemoment med sine 50,5 Nm.

– Ny patentert slipperclutch.
Sammenlignet med vanlig clutch, trenger denne mindre kraft, og trekkraften er redusert med 25 %. Dette gjør at motstanden fra motoren blir lavere, noe som muliggjør et jevnere girskifte.

– Design for lav vekt.
Materialet i rammen er erstattet med auto-strukturelt stål av QST500, som er lettere og sterkere, samtidig som det fornyer designet for stående rør og hovedplate av rammen, som holder styrken samtidig som den reduserer vekten med 4,5 kg.

– Dobbel sikkerhet med ABS + TCS.
ABS-systemet reduserer låsing på hjul ved bremsing, noe som gjør at sykkelen oppfører seg trygt under bremsing.
TCS, traction control-systemet, justerer kjøremomentet på riktig tidspunkt for å forhindre at hjulet spinner, samtidig som det sikrer sikkerhet under kjøring.

– Ny og redesignet sal som gjør at en kan kjøre “mil etter mil” med full kontroll.

– Nytt høyteknologisk lyssystem.
Komplett ny frontlykt + spotlampe med LED, med skarpe og harde konturer som gir perfekt lysytelse og sikrer trygg kjøring i mørket.

– Ny og større drivstofftank med stillegående drivstoffpumpe
Tanken har øket kapasiteten med 10 %, og en lydløs drivstoffpumpe reduserer støy.

– Større LCD-instrumentpanel i 7 tommer
Det nye LCD-fargeinstrumentet på 7 tommer, med grunnleggende navigasjon, viser deg bl.a. ABS, TCS, kraftmodus og lufttrykk i dekket, og er utmerket både når det gjelder utseende og lysytelse.

– Nydesignet eksosanlegg.

– Vindskjerm med rask justering.
Den nye designet for vindskjermen er justerbar, og den justeres lett opp og ned med et enkelt håndgrep. Her får en både bedre beskyttelse og støyreduksjon.

– Rustfritt bagasjebrett i ett stykke.
Det klasseledende designet gir ikke bare et bedre utseende, men det gir også en enkel installasjon for toppboks.

– Ny DC-kontakt.
Strømuttak for vanlige elektriske deler med normal spenning, sammen med tilsvarende enheter, leverer strøm til campingutstyr eller ladere, noe som gjør utendørsaktiviteter lettere.

Voge DS525X kommer i lakkutførelsen “Klein Blue”.Tekniske data:
Motor:        2 syl., 4-takt, væskekjølt
Kubikk:        494 cc
Kompresjon:    11.5:1
Effekt:        47 HK (35 kw) / 8500 omdr.
Dreiemoment:    50.5 Nm / 6500 omdr.
Starter:    Elektrisk
Tenningssystem:    EFI
Girkasse:    6 gir
Drift:        Kjede
Størrelse (LxBxH) mm:    2170x820x1380
Akselavstand:    1456 mm
Sittehøyde:    830 mm
Bakkeklaring:    200 mm
Tørrvekt:    190 kg
Bremser (foran/bak):    dobbel skive/skive
Dekk foran:    110/80-19
Dekk bak:    150/70-17
Tankvolum:    18 liter
Maks. hastighet:  160 km/t
Batteri:    12V 10AH

Veil. pris på Voge DS525X er kr 84.990,- og den er leveringklar hos Voge-forhandlere i månedskiftet juli/august. Komplett originalt koffertsett i aluminium er ekstrautstyr og kommer på 12.990,-.

Om Voge:

Voge har tatt MC-verden med storm. Loncin, det kinesiske konsernet som eier Voge har blant annet gjennom flere år laget motorer for BMW og har gjennom dette høstet mye heder for kvalitet og funksjonalitet. Syklene produseres i en av verdens mest moderne MC-fabrikker. Voge har allerede klart å etablere seg i en tøff MC-bransje verden over takket være gode produkter til en fornuftig pris. Fokuset er alltid å lage bedre motorsykler, høyere kvalitet, mer komfort, bedre kjøreegenskaper og mer kjøreglede. 

Om Voge Scandinavia AS:

Bak Voge Scandinavia AS står erfarne aktører innen norsk MC-industri. Firmaet har importrettighetene for Voge i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Forhandlernettet er nå bygget ut i Norge, mens en i år jobber mest med det svenske markedet. Firmaet har lokaler i Porsgrunn.

Mer info:

Tore Knudsen på mobil (+47) 934 60 666 eller email: tore@vogescandinavia.com

Nett: vogescandinavia.com